Zo maak je indruk op oudere vrouwen, een stappenplan

Zo maak je indruk op oudere vrouwen, een stappenplan

Door: Admin
Date: december 14, 2022
Comments: 0

Oudere en rijpe vrouwen grijpen steeds meer de aandacht van voornamelijk jongere mannen. Dat komt echt niet alleen doordat oudere vrouwen er tegenwoordig nog echt lekker uitzien, maar ook omdat alle vrouwen seksueel vrijer zijn geworden, en het dus steeds minder een taboe is om iets met een jongere kerel te hebben.

Mannen vallen vaak op oudere vrouwen, omdat zij zelfverzekerd zijn, al weten wat ze willen in het leven, en zijn vaak al onafhankelijk. Mannen kunnen daar veel van leren en het kan prettig zijn om eens andere input te krijgen dan van mensen van je eigen leeftijd.

Het is alleen niet altijd even makkelijk om de aandacht van oudere vrouwen te krijgen, en waar je bij een twintiger nog indruk maakt met belachelijk gedrag, zal je bij een rijpe vrouw toch net iets meer je best moeten doen.

Het is gelukkig geen rocket science, en iedereen kan het leren. Het is gewoon een kwestie van over wat drempeltjes springen en vervolgens heel erg veel oefenen. Voor je het weet, ben jij een kei in het indruk maken op oudere vrouwen.

Stap 1. Krijg haar aandacht

Wanneer je een oudere vrouw zoekt, dan ben je zeker niet de enige, en je wil dus indruk op haar maken. Ook omdat je jonger bent, maar niet kinderlijk wil overkomen, en natuurlijk om op te vallen tussen alle andere aanbidders.

Een oudere vrouw heeft misschien niet direct aandacht voor jou, omdat je jonger bent, maar als jij indruk op haar weet te maken, dan blijft zij aan jou denken. En dat is natuurlijk precies wat jij wil.

IndrukOudereVrouwenBlogPic1

Kom zelfverzekerd over

Je wil om te beginnen al zelfverzekerd overkomen. Dat is zij ook en zij vindt het niet aantrekkelijk als ze het idee krijgt dat ze makkelijk over jou heen kan walsen. Het wordt dan ook snel ongemakkelijk. Als je niet zelfverzekerd bent, dan kan dat heel lastig zijn, maar je kan dat wel ook oefenen.

Je wil dat jij op jouw gemak bent. Dan ben je ook het snelste jezelf en zelfverzekerd. Het fijne aan een oudere vrouw is dat de kans groot is dat zij jou precies neemt zoals je bent, want zij snapt al lang dat niemand perfect is, en zij vindt het aantrekkelijk als jij jezelf durft te laten zien.

Je kan dit heel makkelijk oefenen door bijvoorbeeld naar een koffietentje te gaan. Ga lekker wat drinken en blijf zitten tot jij je op je gemak voelt. Probeer dan een praatje aan te knopen met mensen om je heen. Hoe vaker je dat doet, hoe makkelijker het gaat, en hoe sneller jij ook zelfverzekerd bent, wanneer je nieuwe mensen, of die rijpe vrouw ontmoet.

Maak oogcontact tijdens jullie gesprek

Ben niet bang om haar aan te kijken. Dit kan spannend zijn, want dan kan ze recht in jouw ogen kijken en daarmee geef jij jezelf bloot. Hoe langer je blijft kijken, hoe meer je laat zien dat jij haar leuk vindt. Je laat daar ook mee zien dat je niet door haar geïntimideerd wordt, en dat zal een rijpe vrouw normaal wel vaak gebeuren.

Je creëert daar ook een sfeer mee en een spanning tussen jullie. En aan de manier waarop zij terugkijkt, of wegkijkt, kan je meteen goed zien hoe zij over jullie denkt.

Als je haar al een paar keer wat langer hebt aangekeken, en er is een spanning voelbaar, dan kan je dat bij een volgende keer ook eens afwisselen door je tong uit te steken. Rijpe vrouwen zijn dol op humor en het zal de sfeer alleen maar verbeteren.

Geef haar oprechte complimenten

Complimenten zijn leuk en aardig, maar sommige complimenten zijn ook afgezaagd, en kunnen zelfs als ronduit vervelend worden ervaren. Zeker als het om iets gaat wat overduidelijk is. Bijvoorbeeld wanneer zij hele mooie ogen heeft. Dan ben je vast de zoveelste die daarover begint.

Uiteindelijk kan je dat best een keer zeggen, maar doe het dan op een speciaal moment, waarbij het echt van toepassing is. En zoek voor die andere keren dat je haar een compliment wil geven, naar iets wat niet zo overduidelijk is, en waarmee jij laat zien dat zij jou is opgevallen, en niet alleen haar geweldige billen.

Geef een compliment over haar karakter of over iets wat zij bereikt heeft. Daarmee maak je veel meer indruk dan het over haar uiterlijk te hebben.

IndrukOudereVrouwenBlogPic2

Laat haar leeftijd voor wat het is

Hier hoef je niet moeilijk over te doen, je moet het er niet eens over hebben. Natuurlijk dienen jullie er wel in enige mate over te communiceren. Het volledig negeren kan ook heel nadelig uitpakken, maar het hoeft er verder niet over te gaan en het hoeft ook niet benadrukt te worden.

Behalve als het op een hele positieve manier is, en met een kleine omweg. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je veel van haar hebt geleerd, en wat je dan hebt geleerd. Dan heb je het niet over haar leeftijd, maar dat komt waarschijnlijk wel doordat zij ouder is.

Laat haar weten dat je onafhankelijk bent

Je moet een oudere vrouw niet nodig hebben. Je moet haar willen. Dat is voor een rijpe vrouw een wezenlijk verschil. Zij zoekt geen kind om voor te zorgen of een toyboy om te onderhouden, althans de meeste vrouwen niet.

Als je haar laat weten dat jij onafhankelijk bent, dan weet zij ook dat jij geen kind meer bent, en dat jij voor jezelf kan zorgen. Dat zal haar zeker gerust stellen en daardoor zal zij zich sneller naar jou toe openstellen.

Wees direct, shoot your shot!

Hoe ouder je wordt, des te meer je beseft, dat je sommige kansen eigenlijk niet moet laten schieten. En dat je soms wat meer risico moet lopen. En om wat precies? Dat je een rijpe vrouw complimentjes geeft, door aan te geven dat je haar leuk vindt? Daar is niks mis mee.

Oudere vrouwen houden van duidelijkheid. Je kan beter eerlijk en duidelijk vertellen wat je op jouw hart hebt, dan dat je het verzwijgt of dat je erom heen draait. Rijpe vrouwen houden van een duidelijke communicatie.

IndrukOudereVrouwenBlogPic5

Stap 2. Haar op date nemen

Je kan met een rijpe vrouw niet echt naar de McDrek. En je er makkelijk vanaf maken, is ook niet aan te raden. Wanneer je een oudere dame mee op date neemt, dan dien je daar wel net wat anders mee om te gaan, dan je met een jongere vrouw zou doen.

Doe moeite met de planning

Je kan het eerste, het beste restaurant inlopen, maar daar maak je geen indruk mee. Dat kan ze alleen ook wel. Je wil moeite steken in de planning. Je wil weten waar zij gelukkig van wordt en daar de planning op inrichten. Dat hoeft echt niet duur te zijn. Moeite spreekt meer dan geld.

Zie er tiptop uit

Zorg dat je er verzorgd uit ziet, dat je een lekker geurtje op hebt, dat jouw haren netjes zitten, en dat je schone, stijlvolle kleren, waarbij jouw schoenen matchen. Je nagels zijn schoon en je doet echt moeite om er zo goed mogelijk uit te zien, voor haar.

Wees een gentleman

Het is altijd sexy om een gentleman te zijn. Houd de deur open, schuif haar stoel aan, loop aan de straatzijde. Het zijn de kleine dingen die het doen. Kies voor een eenvoudige, mooie bloem, of voor een overdadige bos, maar hou het stijlvol.

IndrukOudereVrouwenBlogPic3

Voorkom gesprekken die het leeftijdsverschil duidelijk maken

Het leeftijdsverschil moet niet genegeerd worden, maar het hoort ook zeker geen prominente rol te spelen. Zeker niet in jullie gesprekken. Heb het daar zo min mogelijk over tijdens jullie gewone gesprekken. Er zijn genoeg andere onderwerpen, die niet benadrukken dat er een leeftijdsverschil is.

Omarm je jeugdigheid

Je wil niet overkomen als een kind, en laten merken dat jij ook al een volwassen kant hebt. Je wil serieus genomen worden. Maar verlies daarbij jouw jeugdigheid niet uit het oog. Dat is niet alleen ook een reden waarom zij jou leuk vindt, maar het neemt haar mee in die jeugdige vibe, waardoor zij zich ook weer jonger voelt.

Wees niet bang om te flirten

Rijpe vrouwen houden van flirten en verleiden. Je kan daarmee ook heel veel kanten van jezelf laten zien. Dat je grappig bent, je hersenen gebruikt, het is sexy en je laat daarmee ook zien dat je zelfvertrouwen hebt. Het streelt ook haar ego dat je met haar wil flirten, dus dat hoef je nooit achterwege te laten.

Stap 3. Intiem zijn

Nu denk je natuurlijk dat het allemaal heel opwindend is, om intiem te zijn met een oudere vrouw. Maar als het moment daar is, kan jij je opeens geïntimideerd voelen. Dat is nergens voor nodig.

Zoen haar als het moment er is

Jij voelt best aan wanneer het een goed moment is om haar te zoenen, maar dan moet je het wel doen. Twijfel niet en doe het rustig aan. Geef haar een heerlijke zoen, die ze niet snel zal vergeten.

IndrukOudereVrouwenBlogPic4

Vraag haar of de date kan voortduren

De meeste rijpe vrouwen vinden het fijn als een leuke date nog wat langer kan duren. Maar daar mag je niet zomaar vanuit gaan. Je wil haar zeker niet het gevoel geven dat jij je wil opdringen. Vraag haar daarom gewoon of ze het een leuke date vindt en of ze wil dat de date nog wat langer doorgaat.

Again, confidence bij de intimiteit

Niet te veel nadenken, maar je gewoon laten leiden door jouw gevoel en door haar, en probeer dat met zelfvertrouwen te doen. Ben niet bang om initiatief te tonen. Dat vindt zij alleen maar sexy. Ga daarbij ook geen grenzen over. Je hoeft je daar niet te druk om te maken, want een rijpe vrouw kan dat op een subtiele en prettige manier aangeven.

Laat haar opnieuw naar je verlangen

Wat jij wil, is meer. Meer van die heerlijke rijpe vrouw. Het is dus belangrijk dat jij zorgt dat zij ook naar jou gaat verlangen. Geef haar daarom na de date nog wat aandacht, maar overdrijf het niet en wacht vervolgens tot je weer iets van haar hoort, of stuur na een dag of twee nog iets liefs. Door niet te gretig te zijn, zorg je ervoor dat zij nog meer naar jou gaat verlangen.

Laat een reactie achter

Contacten zoeken

Nieuwste leden die contact zoeken:

Ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden?

Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden?

Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.