De ultieme gids voor het daten van een rijpe vrouw

De ultieme gids voor het daten van een rijpe vrouw

Door: Admin
Date: november 30, 2022
Comments: 0

De meeste mensen hebben al door dat het hartstikke normaal is wanneer een rijpe vrouw een jongere knul aan de haak heeft geslagen. Niet alleen omdat bekende sterren dit doen, maar ook omdat je het om je heen steeds vaker tegenkomt.

Het gaat dan niet eens alleen maar nog om sex. Vaak komen hier relaties uit voort en ontstaat er echte liefde. Natuurlijk speelt sex ook een rol, voor beide partijen, want er zijn meer voordelen dan nadelen. Zij heeft ervaring en zit in haar seksuele piek, en hij wil veel leren en heeft uithoudingsvermogen.

Het is interessant, spannend, en het kan heel gezellig worden. Maar je moet dan wel weten wat je doet. Want als jij je gedraagt als een klein jongetje of meent spelletjes te moeten spelen, dan is zij er snel op uitgekeken. Dat kent ze nu wel.

Het is net even wat anders dan met een 18-jarige iets beginnen, ongeacht wat dat dan ook is. Door je daarop voor te bereiden, is de kans veel groter dat jij de ideale rijpe vrouw voor jou, binnen de kortste keren hebt gevonden, voor jou gewonnen en dat je haar ook weet te houden.

Alles wat je moet weten

Het valt allemaal best mee ook nog. Je hoeft je echt niet opeens in rare bochten te wringen, of het moet zijn om een standje uit de Kamasutra te proberen. Je dient er gewoon wat bewuster mee bezig te zijn, en net even wat meer te tonen dat je echt interesse hebt, dat je respect voor haar hebt en dat je moeite voor haar wil doen.

Ga naar haar toe

Een oudere vrouw is gewend dat mannen achter de vrouwen aan gaan en niet andersom. Laat je dus niet ontmoedigen wanneer je niet meteen respons krijgt of wanneer zij niet het volgende berichtje stuurt. Daar is zij helemaal niet mee bezig.

Ga gewoon naar haar toe of neem contact met haar op. Ze vertelt het jou vanzelf als ze geen interesse heeft, en dan heb je geen blauwtje gelopen, maar haar ego gestreeld en haar een goed gevoel gegeven. De kans is veel groter dat zij die aandacht en moeite kan waarderen, en jou opeens ook ziet staan.

Ze is meer dan haar leeftijd

Laat leeftijd geen rol spelen. Heb er niet de hele tijd over. Kap het af als zij het blijft aanhalen. Ze is meer dan haar leeftijd en meer dan alleen goed voor sex. Als je indruk wil maken op een rijpe vrouw, dan houd je daar rekening mee en speel je daar zelfs op in.

Stel haar gerust

GidsRijpeVrouwenBlogPic1

Je wil haar ook geruststellen. Je kan wel steeds zeggen dat het niet uitmaakt dat zij ouder is, maar dat zal niet per se werken. Je kan wel aangeven wanneer je iets van haar opsteekt, wanneer je iets leert, of bewondering voor haar hebt. En dan laten merken dat je dit aantrekkelijk vindt. Dan ziet zij zelf ook sneller de voordelen van haar leeftijd, en zal zij er minder onzeker over zijn.

Bereid je voor op vreemde blikken en vragen

Mensen zullen er een mening over hebben wanneer je als jongere knul iets hebt met een rijpe vrouw. En de kans is groot dat je vreemde blikken en ongepaste vragen krijgt. Bereid je zelf daarop voor en vind een manier om daarmee om te gaan. Bespreek dit ook met jouw rijpe vrouw, zodat je zeker weet dat zij het ook een goede manier vindt om ermee om te gaan.

Weet wat jullie beide willen

Het belangrijkste is dat jullie allebei weten wat jullie willen en wat jullie niet willen. En dat jullie dat ook goed met elkaar bespreken. Je wil geen ongewenste verwachtingen of verplichtingen en je moet ook opletten dat er vast meer gevoelens een rol gaan spelen. Dat moet wel passen bij wat jullie allebei willen.

De voordelen van een rijpe vrouw daten

Een rijpe vrouw daten, heeft vooral heel veel voordelen. En van de nadelen hoef je geen last te hebben, door er op de juiste manier mee om te gaan.

Ze weet wat ze wil

Een rijpe vrouw weet precies wat ze wil. In het leven, in bed. Ze heeft jaren besteed aan het ontdekken van wat zij nou eigenlijk wil en zij maakt zich daar niet meer druk om, maar werkt eraan om dat te bereiken.

En daardoor weet jij ook precies wat zij wil, kan jij ontdekken wat jij zelf wil, en zij kan jou daarnaast nog meer leren en geven om naar te verlangen. Het zal niet ongemakkelijk worden, maar alleen genieten, voor jullie allebei.

Ze kan je van alles leren

Met de jaren, komt ook de ervaring en dat hebben rijpe vrouwen meer dan genoeg. Ze vinden het ook leuk, en lekker, om die ervaring te delen en jou allemaal lekkere dingetjes te leren. Dat is in bed zo, maar zeker niet alleen. Zij heeft ook meer levenservaring en kan jou een hele andere kijk op het leven laten zien, waardoor jij zelf ook weer groeit.

Ze heeft controle over haar emoties

De meeste rijpe vrouwen vermijden drama als de pest. Het levert namelijk heel weinig op. Zij heeft controle over haar emoties en weet deze op een volwassen manier bespreekbaar te maken. Jij weet dus precies waar je aan toe bent, en hoeft niet te raden hoe zij zich voelt, of waarom zij op een bepaalde manier reageert.

Zij zal zich ook niet zo snel laten meeslepen in verliefdheid of andere gevoelens, die voor onbalans kunnen zorgen. En jij kan het altijd met haar bespreken als jij meer voelt, andere, nieuwe gevoelens ervaart, en zij begrijpt dat jij emoties wil uiten.

Ze heeft jou niet nodig

Een rijpe vrouw heeft al een heel leven opgebouwd. Sociale contacten, werk, familie, hobby’s, haar woning, vakanties. Ze regelt het allemaal zelf en geniet van haar onafhankelijkheid. Ze heeft jou niet nodig, zij wil jou. En dat is een wezenlijk verschil in iedere relatievorm.

De uitdagingen van een mature dame daten

GidsRijpeVrouwenBlogPic2

Een mature dame daten is natuurlijk niet allemaal alleen maar makkelijk. Er zijn ook uitdagingen. Die het ook weer interessant maken, en houden, maar waar jij ook rekening mee dient te houden, want anders kan je nog wel eens verrast worden door reacties of gedragingen.

Ze kan in een andere fase zijn dan jij

Jij bent waarschijnlijk nog na aan het denken over wat je nu eigenlijk wil met jouw leven, en anders ben je daar vast ook al hard naartoe aan het werken. Een rijpe vrouw heeft dat allemaal al gehad en zij zit nu in een hele andere fase dan jij in haar leven.

Dat kan wel eens botsen, maar dit hoeft zeker niet. Wanneer jullie elkaars persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, daar respectvol mee omgaan, en elkaar daarin stimuleren, dan kan dat zelfs voor verfrissende input en nog betere resultaten zorgen, ongeacht wat het onderwerp is.

Meningen van vrienden en familie

De mensen om je heen zullen zeker een mening hebben over jou en een rijpe vrouw. Dat is voor sommige mensen heel vervelend en dat kan moeilijk zijn om mee om te gaan. Je kan wel zeggen dat het niet boeit wat anderen denken, maar leuk is anders, wanneer ze negatief over jou denken.

Bedenk op voorhand niet alleen of je daarmee om kan gaan, maar ook hoe jij of hoe jullie daarop gaan reageren. Wat ga je wel en niet zeggen? Reageer je eigenlijk wel of ga je mensen negeren. Het kan verstrekkende gevolgen hebben. Het kan de moeite waard zijn om een serieus gesprek met jouw omgeving te hebben, maar dit werkt jammer genoeg bij iedereen.

En dan zijn er altijd nog de mensen in jouw familie- en vriendenkring die heel erg blij voor jou zijn. Die het fijn vinden dat jij iemand hebt gevonden en die niets anders willen dan jou gelukkig zien.

Het gebrek aan een kinderwens

Een oudere vrouw heeft vaak geen kinderwens meer. Dat neemt bij vrouwen nu eenmaal af en op een gegeven moment kunnen ze geen kinderen meer krijgen. Het kan zijn dat jij wel een kinderwens hebt, en dan kan dit natuurlijk gaan botsen.

Het is goed om hier op voorhand goed over na te denken, maar niet uit te sluiten dat hoe jij er nu over denkt, ook nog kan veranderen, met de jaren. Houdt het onderwerp dus bespreekbaar. Ook als jouw rijpe vrouw geen kinderen meer kan krijgen, want dat neemt niet opeens weg dat jij wel een kinderwens kan hebben of kan krijgen.

Een andere machtsverhouding

Er kan een machtsverhouding gaan spelen, zonder dat jullie het zelf in de gaten hebben. Een rijpe vrouw is onafhankelijk, heeft haar eigen inkomen, meer ervaring en is gewoon verder in het leven. Hierdoor kan het aanvoelen alsof zij meer is of meer wil zijn.

Het is belangrijk om je daar bewust van te zijn, en wanneer het jou stoort, erover te praten. Sommige mannen vinden het heerlijk, en andere mannen worden er ongelukkig van en voelen zich aangetast in hun mannelijkheid. Dat zal niet haar bedoeling zijn, en als je het daar op een volwassen manier over hebt, dan zal zij vast alles doen om dat gevoel weg te halen.

Laat een reactie achter

Contacten zoeken

Nieuwste leden die contact zoeken:

Ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden?

Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden?

Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.