Zorgen voor mijn lieve man

Lush
Mijn naam is:
Lush
Mijn leeftijd:
33 Jaar
Ik woon in:
't Haantje
(Drenthe)
Like mij?
16 Likes
Like mij!

Lush(33) schrijft:

Ik denk dat stiekem iedere vrouw zo is. Dat zit in onze natuur. Ik heb dat heel sterk. Ik wil voor mijn mannetje zorgen. Zijn thuis een paleisje maken. Hem laten weten dat hij de koning in mijn wereld is.

Maar dat is allemaal lastig als die man er niet is om dat voor te doen. Ik wil ook als een koningin behandelt worden. Lieve verrassingen, leuke uitstapjes, samen ons paleis op orde houden.

Ben jij die man die op zoek is naar zijn koningin? Hier ben ik dan!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Lush? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Lush !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Lush

Gratis contact met Lush?

Druk dan hier voor contact!