Zo gaat het in mijn zaak maar ook in mijn privé leven

KoninginReg
Mijn naam is:
KoninginReg
Mijn leeftijd:
47 Jaar
Ik woon in:
Langbroek
(Utrecht)
Like mij?
13 Likes
Like mij!

KoninginReg(47) schrijft:

Mijn naam betekent letterlijk: koningin. Zo word ik ook graag behandeld en ik laat me graag op mijn wenken en wensen bedienen. Als het niet gaat zoals ik het wil, dan hoeft het niet meer voor mij. Zo gaat het in mijn zaak maar ook in mijn privé leven.

Daar wil ik nog een aanvulling op maken: ook in mijn seksleven moet ik het hebben zoals ik het wil. Dominant zou je kunnen zeggen maar een meesteres ben ik niet in die zin dat ik niet met zweepjes en dergelijke werk.

Het zal me wel op een andere manier lukken om te krijgen wat ik wil en een gepaste straf kan ik altijd wel bedenken.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met KoninginReg? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
KoninginReg !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
KoninginReg

Gratis contact met KoninginReg?

Druk dan hier voor contact!