Yoga lerares zoekt rekbare relatie

Summer
Mijn naam is:
Summer
Mijn leeftijd:
36 Jaar
Ik woon in:
't Waar
(Groningen)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Summer(36) schrijft:

Als yoga lerares ben ik heel flexibel en dat geldt niet alleen voor mijn lichaam. Ook wat betreft relaties ben ik heel open minded en ik ben dan ook polyamoreus.

Ik zoek mannen met een vrije geest om elkaar beter te leren kennen en uit te vinden wat voor een chemie wij samen hebben. Ik reis graag naar Thailand en ben daar een gedeelte van het jaar.

Ga je een keer mee?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Summer? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Summer !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Summer

Gratis contact met Summer?

Druk dan hier voor contact!