Welkom bij de pinup club

Betty
Mijn naam is:
Betty
Mijn leeftijd:
34 Jaar
Ik woon in:
Biddinghuizen
(Flevoland)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

Betty(34) schrijft:

Ik ben dol op de Pin-up stijl van de jaren 50. Betty Page is tha bomb! Ik kleed me dan ook graag in die stijl, luister graag naar muziek uit die tijd en verzamel spulletjes uit die tijd. Het liefste zou ik mijn hele huis zo inrichten.

Het is geen hobby meer te noemen maar mee een levensstijl. Het zou dus leuk zijn om een vent tegen te komen die dit ook kan waarderen, maar het is geen must. Verzorgd, vrolijk en actief kijk ik ook naar. Leeftijd onbelangrijk.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Betty? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Betty !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Betty

Gratis contact met Betty?

Druk dan hier voor contact!