Welke kleur past bij jou?

Sweetie
Mijn naam is:
Sweetie
Mijn leeftijd:
34 Jaar
Ik woon in:
Arkel
(Zuid-Holland)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

Sweetie(34) schrijft:

Roze en zwart zijn mijn lievelingskleuren en mensen denken vaak aan de kleur roze als ze aan mij denken, zeggen ze. Ik vind dat soort dingen heel interessant. Dat je aan een bepaalde kleur denkt bij iemand.

Ik ben inderdaad zo'n vrouw die in haar ontspannen uurtje en interview met een seriemoordenaar bekijkt. Niet omdat ik een fan ben of er van wil leren moorden, haha, maar omdat ik me afvraag hoe zulke mensen denken.

Ben jij ook wat apart met denken? Laat me dan weten welke kleur bij jou past.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Sweetie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sweetie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sweetie

Gratis contact met Sweetie?

Druk dan hier voor contact!