Welgestelde, drukke zakenvrouw zoekt sex

Adelaide
Mijn naam is:
Adelaide
Mijn leeftijd:
44 Jaar
Ik woon in:
Kootwijk
(Gelderland)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Adelaide(44) schrijft:

Ik zie er goed uit, zorg goed voor mijzelf, ik werk hard en verwen mijzelf ook graag met luxe. Waar ik geen tijd voor heb, is om in persoon contacten te leggen. Ik houd zaken en privé graag gescheiden en verder kom ik alleen in de sportschool, waar ook veel bekenden komen.

Het hoeft niet alleen maar om de sex te gaan, andere leuke dingen kunnen ook, maar geen verplichtingen en alles vrijblijvend.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Adelaide? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Adelaide !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Adelaide

Gratis contact met Adelaide?

Druk dan hier voor contact!