Volslank meid valt op dikke mannen

Betsy
Mijn naam is:
Betsy
Mijn leeftijd:
25 Jaar
Ik woon in:
Maartensdijk
(Utrecht)
Like mij?
14 Likes
Like mij!

Betsy(25) schrijft:

Hey dikke mannen! Ik ben een dikke meid en ik voel me daar goed bij. Meestal dan. Soms laten andere mensen mij rot voelen, maar ik probeer me daar niks van aan te trekken.

Ik ben dol op bakken en koken en ook om er van te snoepen allemaal. Ik zoek iemand die net als mij lekker volslank is en zich daar ook niet slecht bij voelt.

Ik hou wel van een lekker stukje vlees om vast te pakken. Jij ook?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Betsy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Betsy !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Betsy

Gratis contact met Betsy?

Druk dan hier voor contact!