Vol slanke vrouw zoekt man die geniet

Mariana
Mijn naam is:
Mariana
Mijn leeftijd:
26 Jaar
Ik woon in:
Vierlingsbeek
(Noord-Brabant)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Mariana(26) schrijft:

Geen gedoe, geen gezeur, maar heerlijk genieten van elkaar en ook van elkaars lichaam. Ik ben vol slank, soms ook best aan de dikke kant, en ik kan er mee leven. Ik was ook liever super dun, maar dat is nou eenmaal niet zo en ik heb geen zin om daar altijd mee bezig te zijn.

Ik zoek dus een man die van mijn lichaam geniet, zonder vooroordelen. Ik heb zelf geen voorkeuren voor uiterlijk, maar vrolijke ogen zijn heel aantrekkelijk.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Mariana? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mariana !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Mariana

Gratis contact met Mariana?

Druk dan hier voor contact!