Utrecht is waar ik vandaan kom

Sieta
Mijn naam is:
Sieta
Mijn leeftijd:
41 Jaar
Ik woon in:
Nigtevecht
(Utrecht)
Like mij?
16 Likes
Like mij!

Sieta(41) schrijft:

Ik dacht na honderden andere pogingen hier maar eens opzoek te gaan naar een echte date. Ik heb echt geen zin om weer maanden lang te praten En nooit eens tot iets echts te komen.

Dus als jij nu een leuke man bent en je wil het er echt eens tot een leuke date gaan brengen. Stuur mij dan met een gerust hart een berichtje. Even kort ik kom uit het Utrecht en ben op middelbare leeftijd.

Leeftijd is altijd maar een getal zeg ik. Vrolijk , zorgzaam en spontaan dat is wat mijn vrienden zeggen maar zeg jij dat ook ?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Sieta? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sieta !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sieta

Gratis contact met Sieta?

Druk dan hier voor contact!