Trek jij mij mee dansen?

Dancing queen
Mijn naam is:
Dancing queen
Mijn leeftijd:
21 Jaar
Ik woon in:
Clinge
(Zeeland)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

Dancing queen(21) schrijft:

Ik ben dol op dansen, maar op de een of andere manier eindig ik altijd met mannen die tegen me op staan te rijden in plaats van lekker met mij te dansen. Ik zoek dus een leuke vriend die met mij wilt dansen.

Muziek is erg belangrijk voor mij. Dus een mede-muziekliefhebber zou ik leuk vinden. Ik hou van gezelligheid, lachen, stappen, sporten en relaxen.

Oudere mannen mogen best reageren, maar niet als je mijn opa kunt zijn.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Dancing queen? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Dancing queen !

1 Reacties

  • Hendrik

    1 jaar geleden

    Ik zou graag met je dansen! Je moet me dan wel beetje opweg helpen dan komt het cker goed. En met zo'n mooie dans partner als jij zullen we een plaatje zijn!

    Xx

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Dancing queen

Gratis contact met Dancing queen?

Druk dan hier voor contact!