Sportief zoekt sport maatje en meer

Marjon
Mijn naam is:
Marjon
Mijn leeftijd:
60 Jaar
Ik woon in:
Dodewaard
(Gelderland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Marjon(60) schrijft:

Ik ben een zeer sportieve vrouw. Ik geef les er in, sport iedere dag, let op mijn dieet, en laat er veel dingen voor.

Ik zoek een sportieve man die ook verslaafd is aan sporten om samen nog meer te sporten, hahaha.

In ieder geval iemand die begrijpt hoe belangrijk dit voor mij is en die mij er in motiveert en stimuleert en voor wie ik hetzelfde kan doen. Gaan we samen dat groene sapje drinken en dan rennen voor het licht is?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Marjon? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Marjon !

1 Reacties

  • kris vandewalle

    1 jaar geleden

    Hallo marjon. Ik ben ook op zoek naar iemand waar ik kan mee afspreken om samen te sporten (sportpartner.) Of gewoon een wandeling, of samen iets te gaan drinken of eten. Wat mij zo aanspreekt aan je, is dat jij ook zo gedreven bent met sport . Ik ben wel stuk jonger 36jr . Hopelijk is dat geen probleem voor jouw.
    VĂ©le groetjes van mij..

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Marjon

Gratis contact met Marjon?

Druk dan hier voor contact!