Redhead met een echte ziel

Redhead
Mijn naam is:
Redhead
Mijn leeftijd:
25 Jaar
Ik woon in:
Bant
(Flevoland)
Like mij?
5 Likes
Like mij!

Redhead(25) schrijft:

Ik ben een leuke single meid, zegt men, en ik ben op zoek naar een fijne vent. Gewoon normaal, met af en toe een uitspatter. Zo ben ik zelf en dat vind ik ook fijn in een partner.

Buiten mijn werk ben ik sociaal actief en sport ik vaak. Het lijkt me leuk om een nieuwe sport te gaan doen, misschien kunnen we dan samen gaan?

Kom me niet aan met lange onzin praatjes. Verder ben ik niet veeleisend.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Redhead? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Redhead !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Redhead

Gratis contact met Redhead?

Druk dan hier voor contact!