Oma op zoek naar maatje

Klazien
Mijn naam is:
Klazien
Mijn leeftijd:
66 Jaar
Ik woon in:
Luttelgeest
(Flevoland)
Like mij?
14 Likes
Like mij!

Klazien(66) schrijft:

Ik ben al een oma, maar ik zit nog niet achter de geraniums. Ik ben dan ook op zoek naar een actieve man die er samen met mij nog iets moois van wilt maken.

Ik zou het fijn vinden als het een lat-relatie is. We kunnen wel bij elkaar logeren, maar samenwonen zie ik niet meer zitten. Ik vind stedentrips heel erg leuk, maar gezellig een wandeling maken doe ik net zo graag.

Ik kan ook niet altijd ver reizen, dus het is wel handig als we bij elkaar in de buurt wonen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Klazien? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Klazien !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Klazien

Gratis contact met Klazien?

Druk dan hier voor contact!