Moeder van drie geweldige kinderen

Soesje
Mijn naam is:
Soesje
Mijn leeftijd:
36 Jaar
Ik woon in:
Harmelen
(Utrecht)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Soesje(36) schrijft:

Ik ben bewust jong moeder geworden om op tijd ook weer van het leven te kunnen genieten. Mijn ex kon daar niet op wachten en ging er vandoor. De kinderen zijn nu oud genoeg dat ik ook weer van het leven kan gaan genieten.

En daarom zit ik hier en ik ben op zoek naar een leuke man. Ik hoef niet meteen in een vaste relatie te springen, maar elkaar leren kennen en ontdekken is al een goed begin.

Vraag jij mij mee op een leuke date?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Soesje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Soesje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Soesje

Gratis contact met Soesje?

Druk dan hier voor contact!