Maken we het nieuwe normaal sexy?

Jakky
Mijn naam is:
Jakky
Mijn leeftijd:
47 Jaar
Ik woon in:
Vollenhove
(Overijssel)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

Jakky(47) schrijft:

Ik weet niet of je dit herkent, maar ik word van het nieuwe normaal behoorlijk ongedurig. Ik heb het gevoel alsof we nergens meer controle over hebben. Ik ben geen control freak, maar het is allemaal wel erg onzeker op het moment.

We bepalen gelukkig wel nog zelf met wie we naar bed gaan en samen wat we dan allemaal gaan doen. Daar heb ik steeds meer behoefte aan. Jij ook? Laten we gaan spelen!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Jakky? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Jakky !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Jakky

Gratis contact met Jakky?

Druk dan hier voor contact!