Licht en donker, gelijke waardes

Dalia
Mijn naam is:
Dalia
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Breukelen
(Utrecht)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Dalia(27) schrijft:

Kunst, po√ęzie, musea, bizar, aparte humor, donker en licht, alternatief, sexy, studerend, nieuwsgierig, ondernemend, film en video, muziek, middeleeuwen, geschiedenis, burlesque, macaber, bloemen.

Een kleine greep uit allerhande steekwoorden die op mij van toepassing zijn. Ik ben een veelzijdig persoon met veel tegenstrijdigheden, die uiteindelijk toch allemaal bij elkaar passen.

Alleen complex in jouw hoofd. In mijn hoofd werkt het voor mij. Kun jij hier iets mee? Kun jij mij aan? Wil jij mij beter leren kennen? Ik zit te wachten.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Dalia? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Dalia !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Dalia

Gratis contact met Dalia?

Druk dan hier voor contact!