Leven is niet alleen werken

Louise
Mijn naam is:
Louise
Mijn leeftijd:
29 Jaar
Ik woon in:
Bergambacht
(Zuid-Holland)
Like mij?
13 Likes
Like mij!

Louise(29) schrijft:

Ik zoek een leuke vent die van het leven kan genieten en niet alleen maar aan werken denkt. Een dagje er op uit, lekker uit gaan eten, of gewoon samen op de bank. Het zou niet moeilijk te vinden moeten zijn, maar mij lukt het niet.

Ik vind langere mannen aantrekkelijk. Zelf ben ik sportief en verzorgd. Ik vind het leuk om samen te koken en eet meestal gezond.

Ben je geen work-a-holic en zie je een leuke date met mij zitten? Laat me dan wat liefs achter.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Louise? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Louise !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Louise

Gratis contact met Louise?

Druk dan hier voor contact!