Laten we er van genieten!

Ceesje
Mijn naam is:
Ceesje
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Biddinghuizen
(Flevoland)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Ceesje(24) schrijft:

Het hoeft allemaal niet saai te zijn, dat ligt helemaal aan ons zelf. Ik heb wel zin in een nieuw avontuur met een sexy kerel.

Samen leuke en sexy dingen doen, maar er ook een beetje voor elkaar zijn. Een vriendschap met wat extra.

Zelf heb ik veel humor en ik hou van lekker eten. Ik ga graag er op uit, maar een avondje thuis vind ik ook heel erg fijn. Ook als het niet anders kan.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Ceesje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ceesje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Ceesje

Gratis contact met Ceesje?

Druk dan hier voor contact!