Klassiek, eerlijk, traditie, dat ben ik

Hanne
Mijn naam is:
Hanne
Mijn leeftijd:
49 Jaar
Ik woon in:
IJmuiden
(Noord-Holland)
Like mij?
6 Likes
Like mij!

Hanne(49) schrijft:

Sommige mensen denken dat ik saai ben omdat ik van klassiek en traditie hou. Maar dat valt best wel mee als je even verder wilt kijken dan je neus lang is.

Ik zoek iemand die net als mij is, maar ook weer anders. Zodat we samen passen, maar ook nog iets aan elkaar toe te voegen hebben.

Ik lees graag, luister muziek, knutsel, wandel veel en ben vrij rustig van aard. Leuke mannen van alle leeftijden nodig ik uit om te reageren.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Hanne? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Hanne !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Hanne

Gratis contact met Hanne?

Druk dan hier voor contact!