Kijk jij verder dan mijn uiterlijk?

Muisje
Mijn naam is:
Muisje
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Zuidoostbeemster
(Noord-Holland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Muisje(27) schrijft:

Door mijn schommelende gewicht, ben ik erg onzeker. Ik weet best dat het niet nodig is, maar dat verandert niks aan mijn gevoel of mijn gedachtes daar over.

Ik zou heel graag iemand leren kennen, maar ik ben er te verlegen voor en daardoor verpest ik het steeds.

Ik denk dat iemand die daar begrip voor heeft en die geduld met mij heeft, dat kan doorbreken. Ben jij de man die een nieuwe wereld voor mij opent?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Muisje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Muisje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Muisje

Gratis contact met Muisje?

Druk dan hier voor contact!