Ik zoek een partner in crime

Arlette
Mijn naam is:
Arlette
Mijn leeftijd:
30 Jaar
Ik woon in:
Appingedam
(Groningen)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

Arlette(30) schrijft:

Ik zoek een partner in crime voor avontuur. Ik ben ondernemend en bijvoorbeeld verslaafd aan reizen. Dan kan van een luxe hotel tot een zelfgebouwd tentje en een hangmat zijn. Een onverwachte picknick in het bos, kan net zo goed een avontuur zijn.

Spontaan, ondernemend, verrassend en positief zijn kernwoorden die op mij van toepassing zijn en die ik ook graag bij jou zou zien.

Wil jij de wereld met iemand samen ontdekken? Dan hoor ik heel graag van jou!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Arlette? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Arlette !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Arlette

Gratis contact met Arlette?

Druk dan hier voor contact!