Ik hoop hier een vriend te vinden en misschien nog wel meer

LeoniekeB
Mijn naam is:
LeoniekeB
Mijn leeftijd:
20 Jaar
Ik woon in:
Loenersloot
(Utrecht)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

LeoniekeB(20) schrijft:

Een paar jaar geleden heb ik een dikke financiƫle meevaller gehad en daar pluk ik nu nog de vruchten van. Ik heb wel keurig mijn school af gemaakt en via via een super leuke baan gevonden.

Heb een huis gekocht en wat geinvesteerd. Maar niemand had verteld dat met het hebben van geld je er achter komt wie je ware vrienden zijn. Ik kan je vertellen, niet veel. Heb nog twee vriendinnen en dat mogen er best wel wat meer worden.

Of nog beter wie weet vind ik wel de liefde van mijn leven.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met LeoniekeB? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
LeoniekeB !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
LeoniekeB

Gratis contact met LeoniekeB?

Druk dan hier voor contact!