Ik heb nooit geluk met leuke lieve jongens

Altijdgelijk
Mijn naam is:
Altijdgelijk
Mijn leeftijd:
19 Jaar
Ik woon in:
Geleen
(Limburg)
Like mij?
5 Likes
Like mij!

altijdgelijk(19) schrijft:

Ik ben een leuke vrolijke meid, en heb met jongens niet zoveel geluk dus daarom ben ik hier. Ik studeer nog en kan veel tijd vrij maken om leuke dingen te doen en zo te kijken of we goed bij elkaar passen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met altijdgelijk? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
altijdgelijk !

1 Reacties

 • jelle

  1 jaar geleden

  Hoi! je ziet er leuk uit hoor
  op een dag vindt je een leuke jongen
  had mijn eerste vriendin pas toen ik 18 jaar was,
  En helaas heb je nu ook waarschijnlijk geen geluk,Sorry beetje flauw van me.
  Maar ik ben 40 jaar .
  ben dan nu wel op internet aan het kijken of ik een leuke vrouw tegen kom.Maar zal waarschijnlijk spontaan ergens ontmoeten.Hoop dat je gauw een leuk iemand ontmoet,Wens je verder nog een hele fijne dag toe...groetjes jelle

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Altijdgelijk

Gratis contact met Altijdgelijk?

Druk dan hier voor contact!