Ik heb helaas mijn droomprins nog niet gevonden!

Elsemiek77
Mijn naam is:
Elsemiek77
Mijn leeftijd:
43 Jaar
Ik woon in:
Culemborg
(Gelderland)
Like mij?
15 Likes
Like mij!

Elsemiek77(43) schrijft:

Ik ben al een tijdje op zoek naar mijn droomprins maar nog niet gevonden. Ik waag mijn kans hier met jou in de hoop dat ik dit keer raak schiet.

Als jij je kan vinden in mijn profiel dan wil ik graag verder voor een leuke date met jou. Tot nu toe heb ik nog geen succes geboekt maar ik blijf positief dat het me ooit wel zal lukken.

Kunnen we al eens kijken wanneer het voor elk ander past of hoe wil je het verder aanpakken?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Elsemiek77? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Elsemiek77 !

1 Reacties

  • curtiss

    1 jaar geleden

    Hallo lieverd,
    Mijn naam is LT GEN, CURTISS SCAPARROTTI uit de Verenigde Staten, ik ben een van de speciale krachten van het Amerikaanse leger op de militaire basis van Ein al-Asad, ik zou graag een wederzijdse vriendschap met je willen sluiten. Ik zal mezelf beter voorstellen en mijn foto's verzenden zodra ik jouw post ontvang. (curtiss1900@gmail.com)

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Elsemiek77

Gratis contact met Elsemiek77?

Druk dan hier voor contact!