Ik ga dansend door het leven

Danseres
Mijn naam is:
Danseres
Mijn leeftijd:
42 Jaar
Ik woon in:
Sellingen
(Groningen)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

Danseres(42) schrijft:

Dansen is mijn lust en mijn leven. Mijn werk, mijn hobby. Vrij dansen, salsa dansen, klassiek, het maakt mij allemaal niet uit. Als ik maar muziek heb en kan bewegen.

Jij houdt in ieder geval ook echt van muziek, ook al dans je er misschien niet altijd op. Je bent verzorgt. Ik val ook wel op een klassiekere stijl mannen qua kleding, maar een echte werkman kan mijn hart ook sneller laten kloppen.

Gaan we samen dansen tot de zon op komt?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Danseres? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Danseres !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Danseres

Gratis contact met Danseres?

Druk dan hier voor contact!