Ik ben op zoek naar een lieverd

Helena
Mijn naam is:
Helena
Mijn leeftijd:
49 Jaar
Ik woon in:
Nieuwkoop
(Zuid-Holland)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

Helena(49) schrijft:

Ik kom misschien een beetje als een vrijbuiter over voor sommige mensen en ik ben er dan ook fier op dat ik mijzelf een moderne hippie kan noemen!

Heb eerbied voor de natuur en zijn wezentjes en verschillende culturen. Maar wat mij het meest aanspreekt in hoe ik mij het beste voel, is gewoon kunnen genieten van een fijne lieve man!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Helena? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Helena !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Helena

Gratis contact met Helena?

Druk dan hier voor contact!