Heerlijk, sensueel, sexy genieten met een man

Mina
Mijn naam is:
Mina
Mijn leeftijd:
61 Jaar
Ik woon in:
Dronten
(Flevoland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Mina(61) schrijft:

Hallo mannen,

Ik ben een oudere, rijpe vrouw, die nog op zoek is naar een man om samen te genieten van de heerlijke momenten in het leven. Dan doel ik vooral, maar zeker niet alleen, op sex.

Ik hou van stijlvolle mannen, maar niet elitair of neerbuigend, doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg. In bed hou ik er wel van om wat verder te gaan dan standaard is. Ik hoor graag van jou waar jij van houdt!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Mina? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mina !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Mina

Gratis contact met Mina?

Druk dan hier voor contact!