Gewoon op zoek naar een leuke tijd!

Catoliefste
Mijn naam is:
Catoliefste
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Azewijn
(Gelderland)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

Catoliefste(24) schrijft:

Ik heb een hele tijd een relatie gehad maar dat is iets wat hij niet meer zag zitten dus vond hij het nodig om weg te gaan. Ik daarentegen mis het echt heel erg om een gezellig persoon naast me te hebben die ook om mij geeft.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Catoliefste? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Catoliefste !

1 Reacties

  • laura

    1 jaar geleden

    Hallo lieverd,
    Mijn naam is LT GEN, CURTISS SCAPARROTTI uit de Verenigde Staten, ik ben een van de speciale krachten van het Amerikaanse leger op de militaire basis van Ein al-Asad, ik zou graag een wederzijdse vriendschap met je willen sluiten. Ik zal mezelf beter voorstellen en mijn foto's verzenden zodra ik jouw post ontvang. (curtiss1900@gmail.com)

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Catoliefste

Gratis contact met Catoliefste?

Druk dan hier voor contact!