Femme wilt graag gevonden worden!

Femme
Mijn naam is:
Femme
Mijn leeftijd:
33 Jaar
Ik woon in:
Biddinghuizen
(Flevoland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Femme(33) schrijft:

Ik besta uit tegenstrijdigheden. Super lief, maar als ik boos ben een furie. Een sterke vrouw, met te veel emoties. Kan de hele wereld alleen aan, maar voel me ook alleen.

Ik zoek een vriend. Een vriendschap die uit kan bloeien tot echte liefde. Elkaar steunen en motiveren. Samen, tegen de wereld en voor elkaar. Ride or die.

Ik zoek een stoere man met een klein hart, lief, maar wel standvastig. Open, betrouwbaar en sexy ook!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Femme? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Femme !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Femme

Gratis contact met Femme?

Druk dan hier voor contact!