Feesten of een avondje thuis?

KomJe
Mijn naam is:
KomJe
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Sassenheim
(Zuid-Holland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

KomJe(27) schrijft:

Hey hey! Ik kan een ongelofelijk feestbeest zijn, maar ik vind het ook gezellig om een avondje thuis te blijven. We maken het evengoed naar onze zin waar we ook zijn!

Het is wel leuker om dat samen te doen dan alleen. Vind jij het ook leuk om een avondje spelletjes te spelen en ga je net zo lief de hele nacht op stap als er een goed feestje is?

Vind je het afteren ook altijd gezellig? Dan kunnen we misschien eens samen gaan.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met KomJe? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
KomJe !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
KomJe

Gratis contact met KomJe?

Druk dan hier voor contact!