Een echte connectie met een serieuze man

Rianne
Mijn naam is:
Rianne
Mijn leeftijd:
29 Jaar
Ik woon in:
Helden
(Limburg)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Rianne(29) schrijft:

Soms heb ik heb idee dat ik in een illusie heb geleefd. Ik denk dan echt iets met iemand te hebben, maar ik ga dan toch weer op mijn neus. Dit heeft mij heel erg voorzichtig gemaakt. Het verlangen naar liefhebben wordt er alleen niet minder om.

Ik ben in ieder geval niet bang om lief te hebben en hoop dan ook iemand te ontmoeten aan wie ik alles kan geven, zonder angst te hoeven hebben.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Rianne? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rianne !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Rianne

Gratis contact met Rianne?

Druk dan hier voor contact!