Een beetje vreemd, maar erg lekker

Appeltje
Mijn naam is:
Appeltje
Mijn leeftijd:
20 Jaar
Ik woon in:
Espel
(Flevoland)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Appeltje(20) schrijft:

Dat ben ik en dat zoek ik ook. Ik hou niet van standaard of normaal. Ik vind het belangrijk om na te denken over het leven en soms heb ik daar even genoeg van en dan wil ik alleen maar leuke en lekkere dingen doen en denken.

Geen druktemakers of hele popiejopie mannen. Ouder mag ook. Artistiek of muzikaal heeft de voorkeur. Ik ben heel erg benieuwd of ik hier iemand tegen kom met wie ik verder kan gaan.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Appeltje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Appeltje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Appeltje

Gratis contact met Appeltje?

Druk dan hier voor contact!