Dus ik wil weer een paar avondtjes daten

MiepGaatLos
Mijn naam is:
MiepGaatLos
Mijn leeftijd:
52 Jaar
Ik woon in:
Nijensleek
(Drenthe)
Like mij?
18 Likes
Like mij!

MiepGaatLos(52) schrijft:

Doordat ik veel reis is een echte relatie niet aan mij besteed. Op een paar langere relaties na ben ik single en heb ik geen kinderen.

Ik ben nu ook weer single en dat bevalt me prima. Geen verantwoordingen, geen verplichtingen en ik kan de hele dag doen wat ik wil. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel de aanwezigheid van een man mis.

Dus ik wil weer een paar avondtjes daten. Misschien wat eten samen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met MiepGaatLos? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MiepGaatLos !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
MiepGaatLos

Gratis contact met MiepGaatLos?

Druk dan hier voor contact!