Duiveltje wilt haar engel vinden

DevilDiva
Mijn naam is:
DevilDiva
Mijn leeftijd:
43 Jaar
Ik woon in:
Huisduinen
(Noord-Holland)
Like mij?
13 Likes
Like mij!

DevilDiva(43) schrijft:

Ik ben een duiveltje op zoek naar een engel. Ik ben sinds een paar maanden weer vrijgezel. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Ik kan redelijk onstuimig zijn en soms wat ondoordacht.

Ben jij een rustige man die mij ook weet te kalmeren? Neem je mijn hand vast en leg je mij uit waarom ik iets anders zou kunnen doen? Dan ben je meer dan welkom in mijn leven.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met DevilDiva? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
DevilDiva !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
DevilDiva

Gratis contact met DevilDiva?

Druk dan hier voor contact!