Dikke vrouw zoekt lieve man

LisaJolie
Mijn naam is:
LisaJolie
Mijn leeftijd:
34 Jaar
Ik woon in:
Godlinze
(Groningen)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

LisaJolie(34) schrijft:

Sinds ik weer meer aangekomen ben, voel ik mij veel onzekerder, zeker bij mannen die ik leuk vind. Ik wil dat niet meer.

Een lieve man die er voor zorgt dat ik mij niet nog slechter voel over mijn lichaam.

Zelf kijk ik niet naar het uiterlijk, al moet er wel aantrekkingskracht zijn. Houd je het netjes wanneer je mij aanspreekt? Dan zal ik dat ook doen. Ik ben heel serieus en verwacht dat ook van jou.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met LisaJolie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
LisaJolie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
LisaJolie

Gratis contact met LisaJolie?

Druk dan hier voor contact!