Classy zoekt man met stijl

Classy
Mijn naam is:
Classy
Mijn leeftijd:
39 Jaar
Ik woon in:
Heesselt
(Gelderland)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

Classy(39) schrijft:

Ik ben Saskia, een hardwerkende, succesvolle vrouw van 38 jaar. Goed geschoold, van degelijke komaf. Ik kom veel mannen tegen en krijg ook aandacht van mannen, maar de man voor wie ik echt wil gaan zit er niet tussen.

Ik hou van een man met stijl, klasse, iemand die weet hoe hij zich moet verzorgen en kleden. Modebewust, klassiek. Lief, humor, spannend, slim, eerlijk en betrouwbaar.

Herken jij jezelf hier in? Dan moeten we zeker eens met elkaar gaan dineren.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Classy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Classy !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Classy

Gratis contact met Classy?

Druk dan hier voor contact!