Als ik je 3 kusjes zou geven, waar zou je ze willen..

Chanara
Mijn naam is:
Chanara
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Eemdijk
(Utrecht)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

Chanara(32) schrijft:

Als ik jou drie kusjes aanbied welke plek zou je die kusjes dan het liefste hebben? Maakt niet uit welke plek je kiest. Zou je dan gewoon voor normaal gaan of voor je erogene zones?

Of Vind jij zoenen niet een belangrijk punt? Ik vind dat wanneer iemand goed kan zoenen je ook veel van de rest kunt verwachten want dat geeft aan dat die wel goed met zijn mond overweg kan!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Chanara? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Chanara !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Chanara

Gratis contact met Chanara?

Druk dan hier voor contact!