Als het te lang duurt neem ik wel het initiatief

ContactGezocht
Mijn naam is:
ContactGezocht
Mijn leeftijd:
58 Jaar
Ik woon in:
Creil
(Flevoland)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

ContactGezocht(58) schrijft:

Al mijn schepen achter mij verbrandt en op zoek naar een nieuw leven met een happy end. Graag een man die geen problemen heeft met een dame die echt het initiatief neemt als het haar te lang duurt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met ContactGezocht? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
ContactGezocht !

2 Reacties

 • piet

  1 jaar geleden

  ik ben een man van 57 jaar en woon in ameide
  werk in het groen
  ik wil graag een keer met jou gaan eten
  bv de griek in sneek
  groetjes piet

 • roromdn

  1 jaar geleden

  Hallo
  Ik heb je foto gezien en ik vind je echt mooi en prachtig vrouw ???????? dus ik hoop kinnes maken en echt seks maken met je

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
ContactGezocht

Gratis contact met ContactGezocht?

Druk dan hier voor contact!