Terug naar blog

Hoe vind ik online een vrouw?

Door:
Patricia
Geplaatst:
14-03-2019
site.commets:
3

Normaliter is het vinden van een vrouw voor sommige mannen erg lastig. Vrouwen zijn tegenwoordig niet zomaar te krijgen, zeker niet als het gaat om een date. Je zal toch echt je best moeten doen wil je indruk maken. Veel mannen raken daarom ook een beetje wanhopig, want sommige zijn drastisch opzoek naar een nieuwe partner of een relatie.

Echter is het vinden hiervan een stuk lastiger als dat ze denken. De gedachtegang dat vrouwen voor het oprapen liggen 'Er zijn genoeg vissen in de zee' is eigenlijk geheel verkeerd. Natuurlijk is dit een feit, maar ze liggen er niet voor het oprapen. Je moet er naar zoeken en er werk van maken!

Daarom wordt je er soms wel eens gek van, je wordt wakker en je denkt van 'Had ik nou maar een mooie vrouw naast me liggen, een maatje'. Het missen van een wederhelft is natuurlijk niet erg prettig. Je wordt er ook niet gelukkiger op, zeker niet als je er naar opzoek bent.

Uit onderzoek is gebleken dan ongeveer 25% van de single mannen wekelijks opzoek is naar een nieuwe partner. Jij hebt het natuurlijk volledig zelf in de handen. Het zal je veel energie, tijd en inspanning kosten, maar als je een wederhelft wil, dan zal je toch echt je best moeten doen. Vrouwen houden ervan als mannen ervoor werken om een indruk te maken.

Gelukkig komt daar dan het internet om de hoek kijken. In dit artikel lees je onder andere hoe je online een nieuwe partner, in dit geval een vrouw, kan scoren. Uiteraard kan je vrijwel dezelfde tips toepassen in het zoeken van een man. Dit maakt niet zo heel erg veel uit.

In alle waarschijnlijkheid zal jij na het lezen van dit artikel met een fijner gevoel opzoek gaan naar een nieuwe vrouw. Je bent namelijk niet de enige en er zijn zat mannen die in het zelfde schuitje zitten.

The road to succes!

Om succes te hebben in het vinden van een vrouw moet je in eerste instantie wat vertrouwen hebben. Het begint eigenlijk allemaal achter je PC, tenzij je elk weekend uitgaat, dan zijn er ook nog manieren.. Niet iedere man is een casanova dus je zal je best moeten doen!

Dit in tegenstelling tot vrouwen, die hebben het misschien iets makkelijker in het vinden van een man. Er zijn uiteraard veel mannen die wel gewoon succes hebben, die hoeven dit artikel niet te lezen. Maar er zijn ook zat mannen die hier wat aan hebben.

Online daten is tegenwoordig heel erg populair, het wordt veel gebruikt en het wordt steeds geavanceerder. Waar het vroeger met onschuldig chatten begon op MSN of in chatrooms op spelletjessites, zijn er nu datingsites die je een nieuwe partner kan laten vinden.

Er zijn talloze datingsites zoals Vrouwzoektmanonline.nl die het mogelijk maken om op een aangename manier in contact te komen met zowel mannen als vrouwen. Het bezoeken, aanmaken en contact leggen met een vrouw is in principe zo gedaan, het gaat echter om hoe je overkomt op deze vrouwen. Daarom hebben wij een aantal tips die je kunnen helpen om een vrouw te kunnen vinden.

Tips nodig? Bereid je dan maar goed voor!

Elke man vind het fijn om een bepaald aantal tips te krijgen over iets waar hij nog niet helemaal zeker van is. Online opzoek gaan naar een vrouw vergt ook wat skil, niet iedere man kan in één keer een mooie dame aan de haak slaan.

De tips die je daarom zal gaan lezen zijn waardevol en werken vrijwel altijd! Alleen op deze manier kan je er voor zorgen dat je een mooie vrouw aan de haak slaat.

1. Blijf jezelf

Uit onderzoek is gebleken dat mannen vaak zich anders voordoen als ze een vrouw ontmoeten. Dit begint eigenlijk al met het contact, het hebben van jouw eerste contact met een vrouw is gekoppeld aan een eerste indruk! Kom daarom positief over en blijf vooral jezelf. Een veel voorkomend geval is dat mannen meepraten met de vrouw.

Voorbeeld: 'Ja ik hou heel erg van reizen en ga binnenkort naar Colombia', waarop jij zegt: 'Echt?! Ik ook, dat is mooi zeg, ik ben ook echt een avonturier en hou ook heel erg van reizen', terwijl je misschien nog nooit Europa bent uit geweest? Veel mannen willen op één lijn liggen, zeker als het gaat om het eerste contact. Maar blijf jezelf, hou je niet van reizen? Dan kan je dit gewoon kenbaar maken.

2. Blijf optimistisch

Een optimist heeft de halve wereld. In tegen stelling tot een pessimist. Ook al weet je dat je geen casanova bent, is het belangrijk om positief te blijven. Ook kan het voorkomen dat je misschien wel meerdere malen wordt afgewezen.

Dit maakt helemaal niet uit, daar leer je van! Misschien komt het ook wel eens voor dat je een berichtje stuurt naar die persoon en die persoon negeert je, ook dan is het belangrijk gewoon positief te blijven. Hoe moeilijk het misschien ook wel is. Sterker nog, het komt zelfs wel eens voor dat er op het laatste moment een date wordt afgezegd.

Natuurlijk is dit teleurstellend, maar je wereld vergaat niet! Vrouwen houden van mannen die positief overkomen. Dit maakt je zoektocht ook een stuk makkelijker.

3. Je datingprofiel

Vrouwen vinden op datingsites vergt een goed datingprofiel. Dit houdt dus eigenlijk in dat die helemaal compleet moet zijn. Het is namelijk bewezen dat je veel sneller contact hebt als je weet wat je neerzet in je profiel. Geen lange teksten e.d. maar kort en bondig. Hieronder volgen een paar belangrijke tips die jouw zoektocht makkelijker maakt:

 • Je profielfoto zegt eigenlijk alles. Daarom is het belangrijk om een goede profielfoto te gebruiken. Een foto waar je leuk op staat. Zo weten de vrouwen per direct met wie ze te maken hebben. Vermijd foto's waar je compleet uit je dak gaat!
 • Wat gebruiken andere mannen? Je kan hier inspiratie uit halen, maar misschien kan je zelfs het tegenovergestelde doen. Als je je weet te kunnen onderscheiden dan heb je automatisch al een voorsprongetje. Veel mannen proberen elkaar hier in te kopiëren, daarom zal je ook veel profielfoto's met dezelfde setting tegenkomen. Maar juist een hele ander profielfoto zal je in de juiste richting helpen.
 • Zorg voor een pakkende profieltekst. Zorg er voor dat je een leuke tekst bij je profiel neerzet. Mensen die hele verhalen vertellen hier worden per direct genegeerd. Je moet er voor zorgen dat je iets pakkend neerzet, iets positiefs, humoristisch. Vertel gewoon een klein verhaaltje over jezelf en maak het niet te lang. Vrouwen houden van een kort, bondig en pakkend verhaaltje. Iets waar ze uit kunnen opmaken met wie ze te maken zullen hebben.
 • Een vrouw vinden kost tijd. Dit lukt je niet binnen een paar weken. Dit heeft een paar maanden nodig, zo niet misschien wel een jaar? De verhalen die je leest dat mensen binnen een week succes hebben, kan puur toeval zijn of het zijn broodje aap verhalen.
 • Probeer een ontmoeting te regelen. Dit is natuurlijk waar je eigenlijk voor aan het online daten bent! Voel jij een leuke klik? Ziet ze er aantrekkelijk uit? Noem het maar op. Dit zijn allemaal redenen die er voor kunnen zorgen dat jij kan afspreken met haar. Zo leer je elkaar nog beter kennen wat positief of negatief kan uitpakken. Als je het niet probeert, weet je het natuurlijk nooit!

Bovenstaande tips gaan je in de goede richting helpen om jouw online zoektocht tot een succes te maken. Je zal zien als je eenmaal een ontmoeting hebt gehad en de klik was er, je een vervolgdate kan afspreken!

Hoe vaker je elkaar ziet, hoe meer je elkaar leert kennen en hoe beter je er achter komt wat zij allemaal zoekt in een man. In de meeste gevallen is het namelijk zo als jij online een klik hebt, je dit ook in het echte leven kan hebben. Je moet je dan uiteraard niet anders voordoen, dan zal je al snel door de mand vallen.

Conclusie

Het is dus eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om je online zoektocht naar een vrouw tot een succes te maken. Het enige wat heel erg belangrijk is, is dat je veel zelf vertrouwen moet hebben.

Zonder zelfvertrouwen zal je weinig bereiken! De tips die helpen je heel erg in de juiste richting, je wil er natuurlijk voor zorgen dat je zo snel mogelijk een date kan scoren. Uiteindelijk draait het natuurlijk om het hebben van een date. Maar het proces wat hier aan vooraf gaat is net zo belangrijk.

Het contact wat je hebt met een vrouw op een datingsite zorgt ervoor dat je een keus kan maken of je verder wil of niet. Je zal al snel merken of er een bepaalde klik is. Alle zeilen bijzetten dus!

3 Reacties

 • Lawerence

  1 maand geleden

  Hi there very cool web site!! Guy .. Excellent ..
  Superb .. I will bookmark your site and take the
  feeds also? I am satisfied to seek out a lot of useful information here within the publish, we need develop extra techniques on this regard, thanks for sharing.
  . . . . . dildok3 (<a href="https://xvj3gsdfghhfies.link/tags/dildok3/">https://xvj3gsdfghhfies.link/</a>)

 • BeverlyDaw

  1 maand geleden

  Candidol is de nummer een antischimmelmiddel ter wereld - http://shakpotokes.com/fd59/////

 • Johnnieroums

  1 maand geleden

  Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it [url=http://love-angels.site/]Love-Angels[/url]

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Klik Hier & Registreer Gratis