Terug naar blog

Het maken van een advertentie op vrouwzoektmanonline.nl

Door:
Jessica
Geplaatst:
07-03-2019
site.commets:
0

Het maken van een advertentie kan voor en nadelen met zich meebrengen. In eerste instantie moet je eens nagaan bij jezelf of dit is wat je echt zou willen. Het is namelijk zo dat als je jezelf online gooit en mannen / vrouwen herkennen je, dit gevolgen zou kunnen hebben.

Natuurlijk kom je hier voor het vinden van een nieuwe liefde maar hou hier wel rekening mee. Het online zetten van een advertentie is zo moeilijk nog niet, maar zorg er in ieder geval voor dat je een goede foto hebt.

Zoals je kan zien zijn de meeste foto's erg aantrekkelijk en staat iedereen er met zijn gezicht op, uiteraard kies je hier zelf voor. Het maken van zo'n advertentie is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je klikt namelijk links boven op het scherm van de website waar je 'Plaats advertentie ziet staan'. Zodra je hier op klikt is het een kwestie van wat persoonlijke gegevens invullen en een goede passende foto. Ook kan je er voor kiezen om je telefoonnummer toe te voegen. Ook dit is eigenlijk af te raden.

De perfecte advertentie

Net zoals een perfect datingprofiel wil jij er voor zorgen dat de mannen / vrouwen snel naar je toe komen. Het is daarom belangrijk om een aantal tips op te volgen. Deze zorgen er namelijk voor dat je de aandacht van bezoekers trekt. Niets is leuker dan een aangenaam gesprek te hebben met iemand die er echt moeite voor doet!

Je foto zegt eigenlijk alles over je

Natuurlijk is het hebben van een opwindende foto aantrekkelijk voor veel mannen. Maar zorg er voor dat bijvoorbeeld je omgeving niet al te herkenbaar in beeld is. Je ziet bij veel vrouwen die zichzelf hebben aangemeld hier, dat er erg veel gebruik wordt gemaakt van een persoonlijke omgeving. Het best is eigenlijk een neutrale omgeving en misschien wel alleen een foto van je gezicht of een foto waar je leuk gekleed bent.

Vakjargon kan aantrekkelijk zijn, maar niet te veel

Het is belangrijk om bij je advertentie niet te wanhopig over te komen. Het mag uiteraard wel, sommige mannen of vrouwen vinden dit aantrekkelijk. Maar de praktijk heeft bewezen dat het soms averechts kan werken. Een klein positief verhaaltje is voldoende.

Het gebruik van clichés

Dit is altijd leuk om te doen, maar ook net zoals het vakjargon, gebruik het niet teveel! Dus zeg niet in elke zin dat je emotioneel geraakt bent of dat je in een hele moeilijke periode zit. Hou het bescheiden en bekijk het positief. Als je toch kiest voor deze aanpak, sluit je zin dan af met iets positiefs zoals 'Het was een een erg moeilijke periode voor me, maar ik ben nu gewoon opzoek naar iets nieuws!'

Filteren

Heel erg veel mensen maken gebruik van dating websites, het kiezen van een juist persoon wordt er daarom ook niet makkelijker op. Zorg er daarom voor dat je duidelijk vermeld waar je precies naar opzoek bent.

Ook is het belangrijk om andere mensen te laten weten wat je dus absoluut niet wil. Dus in het kader van dating kan je bijvoorbeeld zeggen dat je geen voorstander bent om bij jou thuis af te spreken maar meer bent van het afspreken op een neutrale locatie.

Laat wat aan de verbeelding over

Het is voor veel mannen of vrouwen natuurlijk aantrekkelijker als je wat aan de verbeelding over laat. Het is dus niet de bedoeling dat je alles over jezelf vertelt in je advertentie. Advertenties zijn er voor bedoeld om een kort en bondig verhaaltje over jezelf te vertellen. De rest zal via een leuk chatgesprek moeten plaats vinden of misschien wel tijdens jullie ontmoeting!

Probeer een reactie uit te lokken

Een veel gebruikte zin die hiervoor gebruikt wordt is : 'Ben jij benieuwd wat ik nog meer kan bieden als vrouw? Misschien kunnen we dan een praatje maken!' Werkt in de meeste gevallen vrijwel altijd. Veel mensen zijn na het lezen van jouw korte verhaal toch geïnteresseerd geworden en willen contact opnemen met je. Probeer het daarom ook een beetje uit te lokken, alleen zo kom je aan te trekken! Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Tevreden met je leven

Als je wil scoren, dan is het verstandig dat je wat schrijft over je eigen leven. Je bent tevreden, je bent gezond, je hebt genoeg vrienden en je wil een nieuwe man / vrouw leren kennen in je leven. Zo komen mannen en vrouwen te weten dat je dit niet uit wanhoop doet. Wanhoop schrikt af.

Vermijd bepaalde titels

Denk hierbij aan 'Dringend opzoek naar een levenspartner'. Veel vrouwen hebben dit in hun titel gezet, het is uiteraard niet verkeerd, maar het komt zoals eerder besproken, behoorlijk wanhopig over. Je moet natuurlijk wel een beetje serieus overkomen, tenslotte gaat het om leuk contact en een leuke ontmoeting! Eisenlijst

Mensen haten het dat er bepaalde eisen gesteld worden. Hou het daarom open, stel niet te veel eisen, uiteraard kan je vertellen waar je vooral een voorkeur voor hebt, maar maak het niet te lang. De meeste mannen / vrouwen kunnen hier helaas niet aan voldoen. Zodra ze dit lezen nemen ze geen contact meer met je op. Houdt je advertentie dus overzichtelijk!

Vermijd levensverhalen

Mannen of vrouwen die heel hun levensverhaal in hun advertentie tikken worden vaak overgeslagen. Hou het kort en bondig. Natuurlijk kan je wat over je verleden vertellen, maar hou dit slechts bij één of twee zinnen. Mensen komen hier voor het vinden van een nieuwe partner, niet voor een levensverhaal.

Conclusie

De werking van Vrouwzoektmanonline.nl is dus eigenlijk heel erg simpel. Het plaatsen van een advertentie is vrijwel zo gebeurd. Je kan dus binnen de kortste keren genieten van leuke en aangename gesprekken. Neem bovenstaande tips goed door, het zal er namelijk voor zorgen dat je sneller tussen de rest uitspringt.

Jezelf onderscheiden hier is niet zo heel erg lastig, zo lang je er maar de moeite voor neemt. Leden die wat meer tijd steken in het maken van een goede foto en het typen van een serieuze tekst, zijn populairder dan leden die dit niet doen. Tenslotte wil je snel plezier hebben, dat kan je alleen maar behalen als je dit allemaal serieus neemt. Voor nu kunnen wij jou alleen maar veel plezier wensen!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Klik Hier & Registreer Gratis