Zijn hier ook serieuze mannen te vinden?

Noa
Mijn naam is:
Noa
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Jistrum
(Friesland)
Like mij?
10 Likes
Like mij!

Noa(24) schrijft:

Spijtig dat veel mannen, zelfs nu nog, vrouwen enkel als seksuele objecten zien. Versta mij niet verkeerd: ik vind het bij tijd en wijle echt niet erg als een man opgewonden van mij wordt, dat vind ik zelfs een mooi compliment, maar ik heb natuurlijk wel een pak meer te bieden dan dat!

Ik wil iemand die niet alleen aandacht besteedt aan mijn poes maar ook aan mijn persoonlijkheid. Iemand die mij niet alleen seksueel maar ook geestelijk stimuleert en meer van mij wil weten dan enkel mijn cupmaat.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Noa? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Noa !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Noa

Gratis contact met Noa?

Druk dan hier voor contact!