Vrouw met kleur zoekt plaatje

Connie
Mijn naam is:
Connie
Mijn leeftijd:
36 Jaar
Ik woon in:
's-Gravenpolder
(Zeeland)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Connie(36) schrijft:

Ik ben een kleurrijke vrouw en dan bedoel ik niet alleen de inkt in mijn huid. Ik vind mannen met tattoos ook aantrekkelijk, maar het is geen must. Ik ben niet standaard en heb ook geen standaard tattoos.

Ik zoek dus ook geen standaard man. Iemand met iets aparts. Dat kan je kledingstijl zijn, maar ook een hobby of een passie. Veelzijdig zijn is een plus.

Leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk dan karakter en interesses.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Connie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Connie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Connie

Gratis contact met Connie?

Druk dan hier voor contact!