Volle en ronde vrouw voor sterke man

BigBaby
Mijn naam is:
BigBaby
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Ommel
(Noord-Brabant)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

BigBaby(27) schrijft:

Ik ben zeker niet slank, maar bij mij komt het wel op alle goede plekken erbij. Volle billen en dikke borsten. Wat wil je nou nog meer? Kan jij al dat lekkers wel aan?

Met sterk bedoel ik niet meteen lichamelijk, maar dat is ook niet verkeerd. Ik hou zelf ook best van wat voller en steviger.

Heb jij zin in een leuke, plezierige en vooral geile tijd? Laten we dan kijken of het klikt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met BigBaby? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
BigBaby !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
BigBaby

Gratis contact met BigBaby?

Druk dan hier voor contact!