Strenge juf zoekt stoute man

Marilene
Mijn naam is:
Marilene
Mijn leeftijd:
29 Jaar
Ik woon in:
Mildam
(Friesland)
Like mij?
2 Likes
Like mij!

Marilene(29) schrijft:

Ik ben wel lichtelijk dominant in bed en hou er van om rollenspellen te spelen. Ik ben lerares van beroep en ik vind het lekker om dan in de slaapkamer mij heel streng te gedragen. Het is wel allemaal heel soft nog en ik wil graag eens verder gaan.

Dat kan niet alleen. Ik zoek een onderdanige man die ook nog nieuwe dingen wil proberen en die houdt van een strenge juffrouw.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Marilene? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Marilene !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Marilene

Gratis contact met Marilene?

Druk dan hier voor contact!