Soms dik, soms slank, altijd geil

Canella
Mijn naam is:
Canella
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Hoogwoud
(Noord-Holland)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Canella(24) schrijft:

Mijn gewicht schommelt heel erg en ik doe er veel aan om het in balans te houden, maar dit lukt niet altijd en mijn ex zorgde er altijd voor dat ik mij heel onzeker voelde. Dat is niet fijn en dat wil ik niet meer mee maken.

Ik wil altijd van sex genieten, of ik nu dik of dun ben. En dat kan alleen als jij ook van allebei houdt. Ben jij die man die mij weer geil laat zijn?

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Canella? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Canella !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Canella

Gratis contact met Canella?

Druk dan hier voor contact!