Oudere man met stijl gezocht

SonjaStijl
Mijn naam is:
SonjaStijl
Mijn leeftijd:
47 Jaar
Ik woon in:
Glimmen
(Groningen)
Like mij?
7 Likes
Like mij!

SonjaStijl(47) schrijft:

Het oog wilt ook wat, maar wat dan binnen de smaak valt, is heel persoonlijk. Ik vind stijlvolle mannen met iets excentrieks heel aantrekkelijk. Een ruwe set handen met een beetje olie onder de nagels mag best, maar bij thuis komst verzorg jij jezelf wel meteen.

Ik kan best veeleisend zijn naar een partner toe, maar ik heb ook voldoende te bieden. Wil jij weten wat allemaal? Ben je niet geschrokken en laat jij je niet intimideren? Laat me dan iets leuks achter!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met SonjaStijl? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
SonjaStijl !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
SonjaStijl

Gratis contact met SonjaStijl?

Druk dan hier voor contact!