Liefje zoekt een warme hand

Liefje
Mijn naam is:
Liefje
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Lageland
(Groningen)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

Liefje(32) schrijft:

Ik hoor altijd dat ik heel lief ben, maar ik heb ook een ondeugende kant. Ik werk hard en ben daar erg succesvol in. Daarvoor moet ik soms harder zijn dan ik ben, maar ik haal voldoening uit behaalde resultaten.

Ik ben een vrouw met ambitie, ik hou van stijlvol en alles met klasse, maar ik kan ook best in een huispakje rondlopen en mij lekker voelen. Voor een goed gesprek, een gezellige avond en wie weet wat nog meer.

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Liefje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Liefje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Liefje

Gratis contact met Liefje?

Druk dan hier voor contact!