Ik vecht voor moeder natuur!

Green
Mijn naam is:
Green
Mijn leeftijd:
41 Jaar
Ik woon in:
Westmaas
(Zuid-Holland)
Like mij?
5 Likes
Like mij!

Green(41) schrijft:

Ik ben groen, geen groentje en ook geen groente, maar groen als in met de natuur bezig. Moeder natuur is mijn grote liefde. Ik vecht voor haar in deze rotte wereld. Dat doe ik door bewust te leven.

Er zijn jammer genoeg nog niet genoeg mensen zo, dus ik wil de mensen ook wakker maken. Een soort van groene activiste, maar niet extreem of zo.

Ben jij ook groen? Is moeder natuur ook jouw grote liefde? Laten we dan samen de wereld nog groener maken!

Deze advertentie valt onder:

Wil je afspreken met Green? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Green !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Green

Gratis contact met Green?

Druk dan hier voor contact!